Solsken i morse!



Det är såå skönt med en riktig vedeldad bastu...
Äntligen ute på landet igen, finns nog inget bättre än att krypa upp i fotöljen och mysa tills det är varmt nog i bastun.
Milou älskar verkligen miljön härute han springer som en galning för att kolla läget innan han förnöjt ramlar ihop framför brasan. ( Toni trodde han var medvetslös...)

Jag får bara en natt här, sen får jag snällt ta med mig ungarna tillbaka till Kärra, för gubben skall minnsann ha herrmiddag i stugan, japp.

Hit kommer både norsk som finsk och några äldre svenska herremän för att gotta sig i naturlig stugmiljö på äkta finsk maneer.
Fick minsann höra att det skulle bli både potatisgratäng, balsamico marinerade rotfrukter ( Jamie Olliver ) och oxfilé som grillats så att det är lagom rött. Ja, ja vad är väl en bal på slottet..

Men det går ingen nöd oss, vi köper 1 kg godis äter hemgjord lasagne och kollar på hemmabio (änglar och demoner) så det så.

Det är värre nöd på kompisen som har sjuk dotter (i svinis) och nu har hela familjen smittats och kvider för att det gör så ont att andas, feber i 40 strecket och ångest för att det blir bara värre. Ambulans personalen ville inte ta med sig henne till sjukhuset för att inte smitta vidare, hon skulle ringa igen om hon behövde respiratorvård...

Maria, Ronjas matte är så underbar att hon har erbjudit sig att laga mat och ställa utanför, in vågar man ju inte gå då proceduren efteråt blir så omständig, när man måste sprita allt och duscha för att inte smitta vidare.

Hoppas allt löser sig till det bästa...
Marika min egen massör, kunde inte komma igår då Sami krockat med bilen i en kedjekrock, vad är det som händer egentligen?

Som tur var gick det bra och deras störtsa problem för tillfället är att hitta en verkstad,puh.

Nej, om jag skulle börja med maten så att vi kan ta vår kvällsrunda med vovvarna...

Hej för en stund...

Kommentarer
Postat av: Marika

Ja det roligaste av allt var att de var tre bilar inblandade men bara våran fick stora skador.

Första bilen hade inget tror inte ens dom märkte att två st bilar baok krockade och körde iväg, medan bilen mitt emellan fick en liten buckla och våran som var sist sa smasch... synd/:

Klantigt och panikbromsa av den första bilen, för ingeting..

2009-11-08 @ 16:36:17
URL: http://acesstome.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0