Grådisig duggregnande tisdag

Det dröjer nog ett tag innan det är dags för buslek i gröngräset... men jag längtar:)
Det är min första LIA vecka och jag kommer att ha fullt upp med att samla in och sammanfatta material till MTA Byggtjänst med det rerferensmaterial som jag skall skapa... och för att inte glömma, allt arbete med boken om husbygge.
Det skall bli spännande och säkert lärorikt, under hela processens gång och mina förhoppningar är att allt löper på utan större katastrofer.
På sommar ledigheten hade jag tänkt att jag skall hinna med att skriva klart mitt manus om Nellie och skicka in med en önskan om publicering/film.
Hittade den här snygga uteköks bilden... en eldstad och soffor gör att det känns naturligt att vistas ute så mycket som möjligt under sommaren så ja, varför inte även kokka ihop en god måltid när familj och vänner är samlade.
Ännu en bild på en lösning som vi kanske kan anamma i vårt hus... glasvägg i bastun ut mot naturen, ser så avkopplande ut. Fast vår utsikt blir med tallskog istället för vatten, om jag inte skapar en vattenvägg där vattnet rinner ner för fönstret medans vi sitter i bastun och kan  njuta av synen och ljudet:)
Ja ideer är det ingen brist på...

RSS 2.0