tidsbrist och ett blodtryck som stiger



Harmoni är för mig en utopi känns det som... Har att göra både med jobb, utbildning, familjen och djuren:)
Nu kan jag påstå att jag har fått det lite hett om öronen med tanke på mitt stigande blodtryck, som alltid när jag går in för något 100%

Nu är det bestämt och klart, det blir en uppföljningskurs i datakunskap för mina damer 60+ och den börjar tisdagen den 19/10, ser fram emot detta och att få träffa er alla igen efter en lång tids uppehåll.
Skall bara göra klart planeringen så blir det bra:)

I morgon fyller min älskade, förstfödde son, Timi 20 år och blir vuxen på riktigt och får lov att handla på apoteket röda näsan alldeles själv...

Kalas i morgon bitti här hemma med en nybakad tårta och kantarellmacka till frukost.
Senare vid lunch mer korrekt så kommer Marre och intar vårt frukostbord och använder detta som massagebord så att vi tjejer som är i behov av knådning skall ligga säkert:)

Nu måste jag packa in presenten och lägga mig,för jag är så trött och faktiskt snörvlig och hostig med...stön, ha det så gott och gör inget som ni kan behöva ångra:)

Höststormarna drar in över Götet



Ungefär såhär ser det ut idag...fast här blåser regnet in underifrån, suck.
Blåsten gör att det inte går att använda paraply, hel regnoverall är att föredra, men det är det inte alla som har.
Ida, som har namnsdag idag skall till stan och titta på valstugor...och ikväll skall hon rida...det blir en blöt flicka med andra ord.
Stackars Milou har inte fått sin regnoverall ännu...han vill nog inte ut idag. Det sägs på radion att det skall hålla på i tre dagar.

Idag skall jag och Markku till Floda för att titta på helhetshusen som är till salu, mest för att se hur de är byggda:)
Det är ngot sådant som vi vill ha i Glöskär nu när vi ritar vårt nya hus.

Nu skall jag köra in Ida och Lina till Nils Ericssons platsen och sen måste jag plugga lite och väcka Toni som är hemma med halsont.


Äntligen Fredag:)




Jag älskar mina udda släktrelationer där hela familjer är släkt med mig sinsemellan:) Typ...min goa kusin via min faster i norra sverige blev far...kontentan -hans son är syssling till mina barn. Farfar i det här fallet(min kusins far) är också min kusin, den vägen blir den nyblivna faderns son mina barnbarns pyssling (när mina barn får ungar)
Det är alltid lika kul att se människors ansiktsuttryck när jag försöker berätta vår släkthistoria/relationer för den är lite udda:)
Sen så har jag ett flertal kusiner som är kusiner via båda sina föräldrar, som är mina morbröder och fastrar.

Nu är det säkert många som sitter med pannan i djupa veck...detta gott folk var veckans klurighet,fniss:)

När jag inte funderar över mina släktrelationer så sitter jag med näsan i boken och läser för glatta livet...det är så många böcker som skall plöjas igenom tack vare den nya utbildningen i växjö.
Men, men, Rom byggdes inte heller på en dag:)

Fredagsmassage och lite soffmys skall också hinnas med ikväll:)

Me&i träff hemma ikväll

                        

Ikväll jobbar jag hemifrån:) Det kommer många glada tjejer i olika åldrar för att se och prova höstens ursnygga och fantasifulla kollektion från me&i.

Efteråt blir det lite fika...har bakat en långpannekaka med hallon och blåbär...mums.

Förutom förberedelser inför kvällen har jag läst många kapitel i storytellingboken...många sidor kvar...sen är det dags för den engelska varianten, suck.

3 andra böcker som behandlar ämnet NLP (neurolinvistisk programmering)skall också läsas innan slutet av september...det blir mycket näsa i böckerna nu. (har jag fått en känsla av)

Nej, nu får jag ta min goa hund i tassen och promenera en bit in skogen så att han får göra sitt, innan jag lämnar över honom till Timi och Eve i några timmar:)

Tillbaka från Växjö:)



Glömde vattna mina orkideer innan jag åkte, men de verkar må utmärkt:) Jag får ge mina blommor en skvätt vatten idag istället.
Kom hem sent igår efter mina första två dagar i Växjö med huvudet fullt av fakta, information och en massa ideer om hur och på vilket sätt arbetet bäst skall genomföras...måste landa lite först, andas och sortera innan jag kan börja.
Jag beställde hem ett tiotal böcker som vi måste ha under utbildningens gång och idag blev det 6 böcker till...
Det är meningen att alla skall läsas och förstås...eller i alla fall förstå så pass att det går att göra en begriplig sammanfattning:) (Japp, det blir mycket läsning med andra ord)

Idag är det fredag och innebandy för grabbarna och min alltid lika
efterlängtade massage...fast idag blir det på dagtid istället, för jag har sumban och min kollektion som skall hämtas i partille och ett lass med böcker från adlibris.
Sen är det fritt fram för rökt renkött och en mustig rökporter till:)
Känner jag mig själv tillräckligt väl så tuppar jag av i fotöljen innan favoritprogrammet hinner börja...inte av ölen utan av alla nya intryck och träning med efterföljande massage brukar suga musten ur mig.



Lyssnar på HIM och känner lite saknad av min förstfödda,underbara son som är på väg upp i landet med sin goa Eve på hennes morfars begravning. Tänker på er! Puss!

Vi träffas inte så mycket när alla har fullt upp med sitt och ständigt på språng...men det är livets gång...dags att klippa den där navelsträngen.

RSS 2.0