Ibland funkar det att bli riktigt arg...verkar det som

Ibland är det bra att sätta ner foten och släppa ut sin ilska och frustration. När jag kom hem efter en heldag med mina kurskamrater, som är i Göteborg för ett studiebesök med företaget Stylt Trampoli, fanns det inte mindre än två mail från företaget som gjorde mig så ursinnig igår.
De har avslutat mitt sk. abonemang utan krusiduller och fakturan kunde jag riva och behålla produkterna om jag ville. Men det ville jag inte... för igår postade jag iväg ett brev med kapslarna jag fått och ett ilsket brev där jag förtydligade min önskan om uppsägning... känner mig ganska nöjd nu, faktiskt:)
Inget ont som inte för något gott med sig.
Nu skall jag njuta av kvällens sista mystimme innan läggdags:)

Är så förbannad!

Anledningen till min ilska är detta...jag klickade i november förra året på en sidolänk till ett företag som heter MTM Trading International som säljer kosttillskott. Fick hem produkten och upplevde att den var inte vad jag förväntat mig, så jag mailade till företaget för att säga upp mitt abonemang... tror du att jag lyckades, nej!
Nu dimper det ner nya värdelösa kapslar i brevlådan och om ett par dagar även en ny faktura då företaget lejer bort sin faturering till ett annat företag som i sin tur kräver oss blåsta på pengar. Blåsta säger jag då det inte finns någon som helst möjlighet att säga upp det sk. abonnemanget på produkten som man testat i 30 dagar.
Men nu skall jag börja operation smutskastning och polsanmälning om det inte slutar dimpa ner räkningar och produkter som jag inte vill ha i min brevlåda. I morgon ringer jag KO i GBG och pratar med dem så får vi se... men jag har vidtagit lite andra åtgärder också... mina energier kan nå långt och med lite hjälp även till de som behöver sig en läxa:)

22 Mars = min faster Riittas 50 års dag!



Min goa faster Riitta blir 50 år idag... inte klokt vad fort tiden går...
Det blir en fullspäckad vecka med två saker inskrivet i kalendern, varje dag.

Måndag, igår blev det till att det plocka ihop vardagen efter helgen, hämta kurslitteratur, köra pappa till och från verkstaden,fixa gympaskor till både mig och Ida (dottern) samt föräldramöte på Burgården, Tonis gymnasieskola, inför studenten.

Idag blir det att göra två intervjuer om Oscar den 2:e och hans besök i Ronneby brunn, faktainhämtning, läsa i storytelling i upplevelseindustrin och börja skriva så smått. Köra och hämta dottern till/från stallet samt att träna på maskinen.

Onsdag, i morgon, står läkarbesök med Toni på förmiddagsschemat och kl: 13 är det utvecklingssamtal med Evelina (svärdottern) och hennes lärare på Angeredsgymnasiet. Sedan är det plugga som gäller för att hinna klart alla uppgifter.

Torsdag börjar med simning med lillasyrran (Nina) och plugg under dagen, städa hela huset och efter middagen blir det besök hos svärföräldrarna för att fira Maja, som blir 7 år (redan)den 25:e på fredag.

Fredag morgon, förhoppningsvis kan det bli ett frukostmöte, annars så står plugga, förberedelser inför kalaset(stryka kläder, packa in presenter)för vi hinner inte på lördag, på min att göralista. På kvällen skall mina söner till Trägårn och kolla på Ensiferum och Children of Bodom, massage för min del på kvällen:)

Lördag, upp klockan 8:00 för att köra Ida till stallet och vi själva skall såga ner lite träd inför byggstart, hem igen i god tid innan kalaset för att fixa oss i ordning. 50 års kalas och mingel med goa människor, men hem i tid för en god nattssömn inför söndagens spännande dag.

Söndag, efterlängtad och spännande, upp tidigt ca 7:00 för att köra med Maria till Frillesås och vara på vår sitsta kursdag med vår härliga Jenny, medium och utbildare inom andlig utveckling. Som vanligt somnar jag nog tidigt efter kursen, för jag brukar vara helt slut efteråt:)




Dagarna bara rusar på...



Isen smälter och marken gör sig redo för grönskan och den analkande våren...hoppas jag:)
Idag är det helt underbart väder med solsken och bara några få minusgrader, som förhoppningsvis blir några plusgrader framåt eftermiddagen.
Jag har en bok som måste läsas och en som jag vill läsa... den första heter Storytelling- marknadsföring i upplevelseindustrin och den andra som redan är påbörjad heter Labyrinten av Kate Mosse, såå spännande.
Tjock och tung men ändå såå lättläst, den kan jag gladeligen rekomendera.

Igår köpte jag en underbar fågelbok där man kan leta upp fågeln man sett och samtidigt få höra hur den låter... den bara måste vi ha då vår gamla brann upp när stugan brann.

Gjorde en liten sväng till sovrummet för en stund sedan och såg mina två små godingar, Milou-nakenhund och Peppan- grön undulat, ligga brevid varandra i vår säng och gosa i solstrålarnas värme.
Helt underbara de två:)

Nej, nu får jag göra slag i saken och börja bläddra lite i olika böcker... nån som vet nåt om gamla kung Oscar den andre?
Behöver lite info om honom till ett case om ronneby brunn från förr...

En vacker tisdag med solsken och humöret på topp



Längtar efter grönska och dofter...
Nu har jag gett upp hoppet om att hitta Idas tapeter, som vi ställt undan någonstans och inte kan hitta igen:(
Det är så typiskt oss... sen när vi köpt nya och tapetserat hennes rum så kryper de fram.

På skolfronten är det roligt för närvarande då vi har fått riktiga case att arbeta med och lite ny energi i arbetet med detta:)
Spännande, för best story wins...

Längtar redan till landet igen, för att kunna fortsätta att röja och njuta av lugnet därute på kvällen med en brasa, (utomhus då det redan brunnit inne) med ett glas rött och lyssnandes på morkullan, som kväker som en groda, när han flyger över gården på kvällen... så målmedveten.

Fick tips om en riktigt bra fågelbok med 150 fåglar och deras läten... skall köpa in denna då min gamla brann upp.
(Skriven av Jan Pedersen och Lars Svensson)

Nu skall jag sätta igång med min planering inför LIAn då den skall in snart.
Njut av naturen och ljuset, det gör jag:)

Fredag, veckans skönaste dag:)



En rolig vattenkran till ett av våra nya badrum i det nya huset:)




Den här vinkeln stämmer ganska bra med husets planering...fast vårt kök kommer att se lite annorlunda ut och blir större, köksön likaså.



Två stora Hajompartier i kök och vardagsrum, gör att huset blir ett med naturen på utsidan... och ett par snygga terassmarkiser avskärmar när solen gassar som mest.

Lite fredags kuriosa för de som är nyfikna...

Måndag och lite vår i luften

            

Bara lite tapetfunderingar som finns i mitt huvud:)
Den första är en ide som jag har om det lilla badrummet... går i valnöt och vita väggar med en tapet under glasväggen framför handfatet.

Den andra bilden, favoritkatalogen för tillfället:)
En ljus tvärställd tapet i köket kan funka fint till mörka golv och luckor i vitt och valnöt eller nåt helt annat. Man vet inte så noga ännu... vi måste ut och sondera terrängen vad det gäller köksinredningen då vi inte är helt på det klara med vad det är som funkar bäst...ännu.
Glöskär är i alla fall ett helt fantastiskt ställe att bo på och nu skall våra drömmar besannas...i ett helt eget designat hus dessutom:)

Jag har börjat att sälja av lite grejor hemma i Kärra som vi inte tänker flytta med oss... som ett litet biljardbord t.ex.



Någon som är intresserad? Kontakta mig via kommentarer i så fall:)
Nu skall jag och Milou åka in till Kungälv och lämna in kompletterande bygglovshandlingar och sedan släppa av Ida på stallet i Tofta då hon, Lina och Vera rider ut en sväng.
Ha en skön dag!

RSS 2.0