På lördag flyttar vi tillbaka en timme...vintertiden är här!

På lördag är det då dags igen att växla tid och tempo...att dra sig tillbaka en timme eller två för att hämta kraft och ork till den stundande våren, som tro det eller ej, snart är här!
 
 
Om man inte får kraft och ork av alla dessa underbara färger så är man bortom all räddning ;)
 
Meningen med att sänka tempot under hösten för att samla ihop sig och göra en inventering, får inte misstolkas och beblandas med diagnoser som depression. Hela tanken med hösten är reflektion och en långsammare takt för att hela och läka våra kroppar och sinnen, för att ha kraft och ork till den vår och sommar som med all säkerhet kommer därefter ;)
 
Så tänd alla era ljus och mys med nära och kära och ta vara på det lite lugnare tempot så blir du än mer energifull när det väl är dags <3
 
Passa på att göra en försiktig städning och urgallring av saker som inte längre nyttjas, behövs eller gör sin plikt, eller varför inte damma av resväskorna och ta en liten minisemester och njut av att göra ingenting...
 
Själv passar jag på att "kicka" ut de sista yngligarna ur boet...till nya äventyr, för det är dags att lära sig av livets skola (dock med mammas övervakande kärleksfulla hand) och prova sina egna ben och hjärna/hjärta för att kunna utvecklas till mogna och kärleksfulla unga vuxna ;)
(Jag är inte så kaxig som jag låter, men det ser bra ut i skrift)
 
Som tur är finns teknikens underbara värld...så när längtan blir för stor, finns alltid möjligheten att ta sig samman och träffas :)
 

Söndag...efter nattjobb

En underbar färgpalett på träden när jag kör från Kärra hem till lugnet i Glöskär. Ibland glömmer jag av att jag faktiskt tycker att hösten är fantastisk :) Speciellt i år då vi fått sol och härligt väder hela sommaren, hoppas bara att det håller i sig så att humöret ligger på topp långt in i december.
 
Lekte lite med bilden av några löv...borde hinna med mer kreativt skapande för det är ju så kul :)
I dagarna har jag återfunnit en del av mig själv, en pusselbit som varit borta, förträngd eller bara bortglömd under många år, ja närmare 30 år, kompisar som fanns i min vardag när jag som vilsen tonåring sökte mig själv...nu har jag fått tillbaka några av dem och det känns faktiskt som att cirkeln är sluten. Kul att se att så många fortfarande minns mig och vill ha kontakt :)
 
Kan inte sticka under stol med att jag varit lite frånvarande i min vanliga vardag under några dagar och hamnat bland gamla minnen, både bra och dåliga, kanske för att bearbeta...vad vet jag, men nu känns det bra.
Ser framemot att få träffa folk från förr och få höra deras berättelser om sig själva och sitt liv, för jag hoppas innerligt att alla har det bra <3
 
Nu blev det lite sentimentaldravel, men det måste också finnas för att det skall bli balans någonstans...hahaha.
 
Den här dagen skall jag fånga med kärlek, dans och god mat!
Ha det så länge <3

RSS 2.0