En speciell fredag...1/7 -2011

Idag är det till skillnad från igår och de sista tre dagarna (28 grader och sol) mulet och regn på gång...
Hoppas bara att det blir uppehåll ikväll då vi skall iväg för att headbanga med Iron Maiden som gör Göteborg ikväll!
Som vi har väntat på denna konsertkväll! Lite gott att dricka och snaska på och grym musik, är precis vad vi behöver för att skaka om oss lite:)
Markku åker iväg till den årliga fiskeveckan med sina fiskebröder och i år blir det norra Finlands lappmarker som hägrar de trötta och fiskesugna grabbarna(herrarna). Med lite gott i bagaget och lata dagar kommer de hem om en vecka, uppvilade och fulla i fasen:)
Tonis cyberlox rockar fett... men får nog vara kvar hemma när vi skall in till Ullevi, de tar så lång tid att få fast:)
Vår stackars Milou rockar fett i sin nya krage som han skall ha i tio dagar, tills stygnen från kastrationen är borttagna, nästa lördag... Inget som vovven gillar alls.
Igår var han så deppig på kragen så jag var tvungen att sätta mig och fundera ut hur jycken skulle kunna bli mer rörlig, utan att slå i huvudet överallt och fastna i marken.
Ping! Jag tog fram en sax och mina snygga strumpbyxor av lite festligare sort och gjorde en kroppstrumpa till vovven. Jag klippte hål för tassar och svans och ett litet för snoppen, bara runt den lilla , för att han inte skall komma åt att tvätta sig i såren där stygnen sitter, sedan sydde jag fast strumpan mellan bakbenen med några stygn och vips så hade vovven ett rörligare liv.
Fast idag fick jag klippa bort strumpan så att han får ha kragen på sig igen då han inte kan vara lugn en kort stund utan studsar upp och ner överallt och i papprena från veterinären står det att han skall ta det lugnt...svårt för en hund med bokstavskombinationer från hela alfabetet:)

RSS 2.0