Jahapp...då var det höst igen!

Har inte skrivit något på ett tag...men om jag börjar lite försiktigt kanske jag kommer igång igen, för jag saknar orden...på riktigt.
Sitter här i köket i mitt nybygge och njuter...faktiskt, av årstidernas spel på utsidan. Ljuset som fullkomligt flödar från alla håll genom våra stora fönster mot världen och trädens trygga kronor som stretar mot himlen.
Just idag är jag på väg in i en förkylning av nåt slag och är lite vissen men som alltid annars full av ideer och planer på saker som borde fullbordas eller upplevas.
Det finns fortfarande saker som skall byggas klart i huset och en tomt som behöver planeras så att den finns där för oss och ger oss ro när vi behöver det och syssla när den sidan pockar på uppmärksamhet :)
 
Ved till bastustugan :)
 
Vi har börjat hitta lugnet i Glöskär och nu äntligen känns det som att vi "bor"på riktigt trots att det är 1,6 år sedan som vi flyttade ifrån Kärra. 
Jag kan inte låta bli att le när jag "ser" bilden (i mitt huvud) av hur det färdiga byggprojektet ser ut, med alla hus och sedumtaken på plats, med härliga vidsträckta altaner att strosa runt på. Garaget med Idas lägenhet och husvagn samt villavagnen bortforslade (förhoppningsvis sålda) och en fruktträdgård utanför Tonis hus. Köksträdgården hamnar lämpligt uppe på berget precis utanför vårt kök och det planerade uteköket med grillplats.Längtar <3
 
Löven har gulnat kraftigt på bara några dagar härute och jag inser att värmen lämnar oss för denna gången och nu är det brasans värme som får ta vid, tills solen hittar hit nästa år...den som väntar på nåt gott...

RSS 2.0