Nedräkning!

                                

Äntligen! Snart dags... vi har förberett oss så gott det går med vaccin och inköp av kläder till kaptensmiddag:)
Just nu känns det inte så fräscht när hasfluss och feber har präglat början av veckan, men som tur är fungerar penicillin direkt och både jag och Markku är på bättringsvägen.Doch trött och seg...

Nu sitter jag med en av mina svenska uppgifter som måste vara klar innan vi far iväg, skriva och berätta om haikudikter,Japanska kortdikter, endast tre rader med kärnfulla ord. Riktigt kul faktiskt!

Milou är som vanligt, trött och sover under täcket, blänger på mig när jag går upp på morgonen, som för att visa att han inget intresse har av att gå upp tidigt.

Verkar som att det blir ett gott väder idag... får se om det blir snökaos imorgon som utlovats?

Snöstorm 9/11-2010



Idag är det inte bara frostiga löv ute...det snöar, rejält och blåser kraftigt. Jag som inte hunnit vintersula bilen ännu blir sittandes hemma idag, för dit ut vågar inte jag utan riktiga däck.
Mina datadamer har lämnat huset och jag försöker fokusera på vad som var viktigt att få gjort idag. Ida vill till Tofta mot alla odds och jag fick tag i Jill så att Ida kan åka med dem ut. Markku får hämta hem flickebarnet senare ikväll...prioritet på däcken:)

Jag tänkte att jag skulle steka lite pannkakor ikväll men det verkar som att jag får skotta en andra gång i uppfarten för det har redan snöat igen över min skottning och grusning i morse.
Milou tittade trött på mig som att -Nä, snön kom ändå.

Men när han var ute på sin morgonrunda med Ronji så fick han kalvspratt och busade i snön som om den var efterlängtad:)


Maria C har en nervös dag på hospitalet där hon skall skriva in sig för sin efterlängtade magoperation...vi håller tummarna (fast jag vet att allt blir såå perfekt)för att det inte tar så många timmar att skrivas in.

Timi, min äldste son har också börjar blogga...med kompisen André...dudes...devote.se...ja vad skall man säga?
Love you all!

Regn igen:(



Milou och jag åker ut till Tofta för att köra Ida till stallet...regn, rusk och storm men ändå skall hon dit, stackars häst:)
Markku får hämta henne senare så att jag slipper köra fram och tillbaka hela kvällen.

Med tanke på att det är höstlov så skall vi åka till Lerumsbadet i morgon och bada lite...Losan får vara med mormor och morfar en stund.

Jag håller på med filmmanus i skolarbetet och tycker att det är skitkul:) Tänk att själv enhälligt få bestämma vad som skall vara med i en film!

Nu måste jag åka för Ida gastar på mig...

RSS 2.0