Letar villastaket...



Vill inte att barnen som bor ovanför vårt hus skall skrämmas ihjäl när Milou skäller och springer ikapp alla som
inkräktar på vår bakaltan...barnen kommer ner från berget och tror att de kan leka på vår baksida.
Funkar nog inte riktigt så, vad än allemansrätten säger, för Milou blir som galen när han ser någon ute på altan eller vid vårt hus...intruder lyser det i ögonen på honom.

Så vi får börja stängsla runt huset för att hålla barnen borta från vovve och vår bil som redan har fått en rejäl buckla på motorhuven när ungarna skall klättra upp för berget och inte klarar detta till fullo.

Det var lite kul att se den lille killen som irrat runt på vår baksida av altanen och letade efter Viktor...vem nu det kan vara. Han ville nog inte riktigt förstå att detta inte var någon lekplats och hade vääldigt svårt att klättra upp för berget igen, där han kom ifrån.
Lite snabbare gick det när jag berättade att vi hade en hund som inte gillade att barnen sprang runt på vår baksida, svisch sa det så vart han uppe, suck..:)


Det är lite roligt för just idag har vi små barn även inne i huset, vår goa Maja är hemma hos oss och skall sova över till i morgon bitti.
Jag hör hur det badas och busas i badrummet, snart sover hon nog så gott (det är livat med små)och jag hoppas att hon drömmer söta drömmar.

Hon är såå bedårande i sin grodprincess klänning från Me&I som hon fick förra året då hon fyllde 5 år.

Tack o hej från en smarrig tjej....det rimmar i alla fall...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0